Camping het Groene Hart

Je zoekt een camping in het Groene Hart? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij liggen namelijk aan het water en midden in de natuur. De camping heeft 60 kampeer- en camperplaatsen en ligt direct aan het water. De plaatsen zijn ruim opgezet en wij beschikken over een modern sanitair met alle voorzieningen. Daarnaast kan je ook op de camping ontbijten, lunchen, dineren of gewoon een drankje drinken bij Waterfront Vlietland. Wil je aankomen met de boot, overnacht dan in onze haven, want ook dat is mogelijk.

Bij onze camping is ook een bootverhuur, hier kan je sloepen, kano’s, waterfietsen, zeil- en motorboten huren. Met de sloepen en de motorboten kan je heerlijke tochten maken dwars door de natuur, maar ook door de studentenstad Leiden. Ook spectaculair is het Klimeiland¬†met een 6 verschillende parcours tussen de bomen dat hoort bij onze camping.

Naast de camping liggen ook twee zandstranden, want de recreatieplas is zeer geschikt om in te zwemmen. Het strand loopt rustig af zodat je er kan lopen, daarnaast zijn de zwemgedeeltes goed en duidelijk afgebakend. Daarnaast kan je achter de stranden heerlijk picknicken, er zijn drukkere gedeeltes, maar ook delen waar je het rijk helemaal voor jezelf hebt.

Wandelen en fietsen in het Groene Hart

Doordat onze camping in het Groene Hart ligt is er van alles te doen. Zo kan je er varen, heerlijke wandel- en fietstochten maken of bezoek een boerderij. Voor wat er precies allemaal te doen is bekijk hier de website van Het Groene Hart. Voor de wandel- en fietstochten vraag de leukste routes bij onze receptie.

Het Groene Hart ligt natuurlijk ook dichtbij de steden Den Haag en Leiden. In beide steden ben je vanaf de camping in 15 minuten met de auto. Met de fiets ben je er binnen 25 minuten. Ook varen behoort tot de mogelijkheden tot beide steden. Dit alles maakt Camping Vlietland een ideale uitvalsbasis voor wie vakantie wil vieren midden in het Groene Hart.

Camping het Groene Hart