Camping Den Haag

Op zoek naar een camping dichtbij Den Haag maar geen zin in om te overnachten in de drukke stad? Camping Vlietland is de ideale camping op slechts 15 minuten van Den Haag. Op een steenworp afstand van de binnenstad ligt onze camping midden in het groen en aan een recreatieplas met zandstranden. Daarnaast is er een bootverhuur en het restaurant Waterfront. Kamperen op onze camping bij Den Haag betekent genieten van een onbezorgde vakantie in een prachtig gebied.

Camping Den Haag

Camping Vlietland

Camping Vlietland, is een gezellige autovrije camping in het recreatiegebied Vlietland, een stukje natuur midden in de Randstad. De camping dichtbij Den Haag is ingericht voor caravans, campers, familietenten en trekkerstentjes. Daarnaast is de camping zo verdeeld dat u kunt kiezen tussen verschillende zones, bijvoorbeeld kampeerplekken aan het water, bij het speelveld of op het familieveld. Heeft u geen eigen kampeermiddel? Ook dat is geen probleem, dan boekt u één van de drie trekkershutten. Als u met de boot komt, kunt u een plek reserveren in de haven naast de camping.

Heeft u even geen zin om te koken dan kan je terecht bij ons restaurant Waterfront Vlietland. U kunt zowel binnen als buiten ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Geniet van het terras op en met uitzicht over het water.

Binnenstad bij Camping Den Haag

Met de fiets bent u binnen 20 – 30 minuten in Den Haag en staat u midden in de binnenstad. Wilt u met de auto naar Den Haag dan doet u er zo’n 10 – 15 minuten over. Eenmaal in Den Haag, dan kunt u er echt van alles doen. Er zijn meerdere bezienswaardigheden die u niet mag overslaan, waaronder het Binnenhof waar u zich terug in de geschiedenis waant, het Plein met haar gezellige terrassen, het Noordeinde met de chique winkels en nog veel meer. Maar uiteraard ook de vele musea zoals het Mauritshuis, het Escher museum, het Gemeentemuseum Den Haag en Panorama Mesdag. De shopliefhebber kan terecht bij de grote winkelketens of de verschillende boetiekjes.
De stad heeft zelf een ‘must-see’ top 10 gemaakt met bezienswaardigheden, musea en winkels die u gezien moet hebben.

Stad en strand

Den Haag is de ideale combinatie van stad en strand, binnen een kwartiertje bent u van de binnenstad op het strand van Scheveningen. In de zomer staan alle strandtenten weer op hun plek en kunt u genieten van een heerlijke lunch of verkoelend drankje, terwijl u met uw voeten in het warme zand zit. Ook als het niet ideaal strandweer is, dan is de kust een bezoekje waard. Sinds de Pier weer geopend is, zijn ook daar vele activiteiten te beleven. Geniet van het prachtige uitzicht vanuit het reuzenrad of maak een spannende rit met de zipline.

Gedurende het hele jaar vinden er verschillende activiteiten plaats in de binnenstad en aan de kust. Benieuwd naar wat er allemaal te doen is? Kijk dan even in de agenda op de website van Den Haag.