Camping aan het water

Bent u op zoek naar een gezellige camping aan het water? Zoek dan niet verder, want bij Camping Vlietland bent u aan het juiste adres. Deze camping ligt namelijk midden in het recreatiegebied Vlietland en direct aan de plas. Een prachtige plas met meerdere zwemstranden en ideale omstandigheden voor watersporters.

Zoveel te doen bij Vlietland

Camping Vlietland ligt midden in het recreatiegebied Vlietland. U hoeft zich hier geen moment te vervelen. Met verschillende zwemstranden, een bootverhuur en een klimpark in het gebied is er genoeg te doen. Honger gekregen van alle activiteiten van de dag? Dan is restaurant Waterfront een echte aanrader. Niet alleen kunt u hier terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner, ook geniet u van een adembenemend uitzicht vanaf het terras op de plas van Vlietland.

Verkennen rondom Vlietland

Het recreatiegebied Vlietland ligt aan de rand van het Groene Hart en in het hart van de Randstad. U waant zich ver van de bewoonde wereld, maar toch bevindt u zich vlakbij prachtige steden als Leiden, Den Haag en Delft. Met allemaal hun eigen bijzondere bezienswaardigheden en interessante musea. Ideaal voor een cultureel uitstapje. Alle steden zijn te bereiken met de auto, de fiets, het openbaar vervoer en zelfs met de boot. Na een bezoekje aan één van deze steden kunt u in alle rust weer bijkomen bij Vlietland.

Verschillende kampeerplekken

Deze gezellige camping aan het water is speciaal ingericht voor caravans, campers, vouwwagens, familietenten en trekkerstentjes. Daarnaast is de camping zo ingedeeld dat u kunt kiezen tussen verschillende zones, bijvoorbeeld een plek aan het water, bij het speelveld of op het familieveld. Geen eigen kampeermiddelen? Ook dat is geen probleem. Aan de rand van het trekkersveld hebben wij 3 trekkershutten staan. Direct aan de camping ligt een haven voor zeil- en motorboten tot 7 meter. Dus ook als bootpassant, bent u van harte welkom. Overnacht op uw boot of boek een kampeerplek of trekkershut. Het is allemaal mogelijk bij Camping Vlietland.