Inschrijvingen 2019

Boek nu online voor dé Vlietlandweek!


Vakantiekamp Vlietlandweek

Vervelen tijdens de zomervakantie? Nee natuurlijk niet, want ook dit jaar is er weer het leukste vakantiekamp in de regio; de Vlietlandweek! De Vlietlandweek is speciaal voor kinderen van 10 t/m 14 jaar die het liefst de hele dag buiten spelen en actief bezig zijn. Want tijdens dit gezellige vakantiekamp gaan wij geweldige avonturen beleven in het recreatiegebied Vlietland. Vrienden maken, lekker buiten zijn en plezier staan centraal deze week!

Avontuurlijke week

De week wordt gestart met een survivaltocht door het mooie recreatiegebied Vlietland. Door middel van spelletjes en opdrachten leren de kinderen elkaar meteen goed kennen. De rest van de week gaan wij klimmen in het klimpark Het Klimeiland, met zelfgebouwde vlotten naar de overkant van de plas varen, de belangrijkste kanotechnieken leren en deze meteen in de praktijk brengen en de basistechnieken van het zeilen oefenen in de Polyvalk. Deze activiteiten worden uiteraard begeleid door onze ervaren instructeurs.

En dan is er ook nog de speciale missie die deze week nog spannender maakt. In de centrale ruimte hangen 5 sloten die alleen geopend kunnen worden met de sleutels die verstopt zijn in het gebied. Met behulp van een schatkaart en natuurlijk door goed op te letten, worden hopelijk alle sleutels gevonden. Vrijdagmiddag is het uur van de waarheid. Is het gelukt om alle sleutels te vinden en de 5 sloten te openen?

Het belooft een week te worden om nooit meer te vergeten!

Programma

De Vlietlandweek vindt plaats in de week van:

  • 19 augustus

Het vakantiekamp is zonder overnachting. Dus iedereen wordt aan het eind van de dag weer opgehaald, zodat we na een goede nachtrust weer helemaal klaar zijn voor een nieuwe dag vol met avonturen.

Willen jullie toch overnachten? Ga met het hele gezin kamperen op Camping Vlietland. Dit kan met eigen kampeermiddelen of in de trekkershut. Een heerlijke vakantie voor de hele familie.

Kijk hier voor meer informatie over de Camping Vlietland.

 

Evenement
  • 19 Aug 2019

Weekevenement

Vlietlandweek

Buitensporten

Vlietlandweek


Vlietlandweek