Vier jouw kinderpartijtje gezellig bij Vlietland

De zomervakantie is voorbij, iedereen is weer in het land en dat betekent dat het tijd is voor; kinderpartijtjes! Het is nog heerlijk weer om jouw feestje buiten te vieren en waar doe je dat beter dan bij Vlietland? Jij en jouw vriendjes zijn van harte welkom om te komen klimmen, zeilen, vlotten, draken, kanoën en nog veel meer. Wil jij jouw feestje lekker buiten vieren? Kies dan één van de onderstaande kinderpartijtjes en beleef een geweldige dag die jullie geen van allen zullen vergeten.

Kinderpartijtje Klimmen

Te boeken tot en met: Oktober
Leeftijd:
  8 t/m 12 jaar (minimale lengte van 1,40 meter)
Minimaal aantal: Vanaf 8 kinderen
Begeleiding: Ouders zijn niet verplicht mee te klimmen

Het Kinderpartijtje klimmen is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en te boeken vanaf 8 kinderen. Zij gaan, na de veiligheidsinstructies, zelfstandig in twee- en drietallen 2,5 uur klimmen in het klimpark. Ouders zijn niet verplicht om mee te klimmen, maar mogen dit natuurlijk wel. Per 8 kinderen mag er 1 ouder voor het kindertarief mee klimmen. Voor een extra feestgevoel is het mogelijk om de activiteit aan te vullen met een leuke klimoorkonde, een zakje chips en een pakje drinken. Verder zijn er bij de receptie ook koffie, thee en heerlijke ijsjes verkrijgbaar.

Kinderpartijtje Zeilen & Klauteren

Te boeken tot en met: September
Leeftijd: 7 t/m 9 jaar
Minimaal aantal: Vanaf 6 kinderen
Begeleiding: 1 ouder/volwassene per boot

Het Kinderpartijtje Zeilen en Klauteren is voor kinderen van 7 t/m 9 jaar. Per boot kunnen er 6 kinderen en 1 volwassen begeleider mee. Jullie leren van de instructeur, door middel van spelletjes, alles over het zeilen. Vervolgens varen jullie naar Het Klimeiland. Daar mogen jullie klimmen op het 1-meterparcours en gaan jullie op zoek naar een schat. Het kinderpartijtje duurt 2 uur. Chips en een drankje tijdens de pauze zijn inbegrepen.

Kinderpartijtje Vlotten & Draken

Te boeken tot en met: September
Leeftijd:
 Vanaf 9 jaar
Minimaal aantal: Vanaf 10 kinderen
Begeleiding: 1 ouder/volwassene per vlot

Het Kinderpartijtje Vlotten & Draken is voor kinderen van 9 jaar en ouder. Minimaal 10 kinderen. Jullie varen met een zelfgebouwd vlot (1 volwassene per vlot) naar overkant. Vervolgens maken jullie een tocht in een Drakenkano door de smalle slootjes van Vlietland. Het kinderpartijtje duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Chips en een drankje in de pauze zijn inbegrepen.

Kinderpartijtje Kanoclinic

Te boeken tot en met: September
Leeftijd:
 Vanaf 10 jaar
Minimaal aantal: Vanaf 10 kinderen
Begeleiding: 1 ouder/volwassene

Het Kinderpartijtje Kanoclinic is voor kinderen van 10 jaar en ouder. In een groep van minimaal 10 kinderen en 1 ouder leren jullie van de instructeur door middel van spelletjes en trucjes de beste kanotechnieken. Het kinderpartijtje duurt 2 uur. Chips en een drankje in de pauze zijn inbegrepen.

Kinderpartijtje Slaappartijtje

Te boeken tot en met: Zie openingstijden Camping Vlietland
Minimaal aantal: 
Vanaf 6 kinderen
Begeleiding: 2 volwassenen

Vind jij één dag feest te weinig? Dan hebben wij de oplossing! Boek het Kinderpartijtje Slaappartijtje en geniet van twee dagen feest. Jij en al jouw vriendjes overnachten op Camping Vlietland. Het slaappartijtje is geschikt voor 6 kinderen en 2 volwassenen. Jullie hebben 2 plekken naast elkaar, zodat jullie lekker de ruimte hebben. Daarnaast krijgen jullie een limobankset. De volgende ochtend mogen jullie met 2 waterfietsen het water op.

Wij begrijpen dat jullie enorme honger hebben gekregen na het kinderpartijtje. Gelukkig haal je bij de snackbar van Restaurant Waterfront een patatje of andere lekker snack.