Vier jouw kinderpartijtje gezellig bij Vlietland

Ben jij binnenkort jarig? En wil jij jouw kinderpartijtje het liefst lekker buiten vieren? Dat kan! Watersportcentrum Vlietland biedt namelijk verschillende kinderpartijtjes buiten aan. Jij en jouw vriendjes zijn van harte welkom om te komen klimmen op Het Klimeiland of te gaan vlotten & draken in ons mooie recreatiegebied. Bekijk hieronder de mogelijkheden en beleef een geweldige dag die geen van allen nog zal vergeten. Het wordt gegarandeerd een gezellig feest!

 

Kinderpartijtje Klimmen

Leeftijd:  8 t/m 12 jaar (minimale lengte van 1,40 meter)
Minimaal aantal: Vanaf 8 kinderen
Begeleiding: Ouders zijn niet verplicht mee te klimmen

Het Kinderpartijtje klimmen is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en te boeken vanaf 8 kinderen. Zij gaan, na de veiligheidsinstructies, zelfstandig in twee- en drietallen 2,5 uur klimmen in het klimpark. Ouders zijn niet verplicht om mee te klimmen, maar mogen dit natuurlijk wel. Per 8 kinderen mag er 1 ouder voor het kindertarief mee klimmen. Voor een extra feestgevoel is het mogelijk om de activiteit aan te vullen met een leuke klimoorkonde, een zakje chips en een pakje drinken. Verder zijn er bij de receptie ook koffie, thee en heerlijke ijsjes verkrijgbaar.

 

Kinderpartijtje Vlotten & Draken

Leeftijd: Vanaf 9 jaar
Minimaal aantal: Vanaf 10 kinderen
Begeleiding: 1 ouder/volwassene per vlot

Het Kinderpartijtje Vlotten & Draken is voor kinderen van 9 jaar en ouder. Minimaal 10 kinderen. Jullie varen met een zelfgebouwd vlot (1 volwassene per vlot) naar overkant. Vervolgens maken jullie een tocht in een Drakenkano door de smalle slootjes van Vlietland. Het kinderpartijtje duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Chips en een drankje in de pauze zijn inbegrepen.

 

Wij begrijpen dat jullie enorme honger hebben gekregen na het kinderpartijtje. Gelukkig haal je bij de snackbar van Restaurant Waterfront een patatje of andere lekker snack.

Is één dag feest te kort?

In de zomervakantie het een hele week feest tijdens dé Vlietlandweek.

Kinderpartijtjes

Kinderpartijtje Klimmen


Reserveer hier online voor Kinderpartijtje Klimmen

Kinderpartijtjes

Kinderpartijtje Vlotten en Draken


Kinderpartijtje Vlotten en Draken

Buitensporten

Vlietlandweek


Vlietlandweek