Expeditie Vlietland

Ga de strijd aan met jouw collega’s, vrienden of familie in een ijzingwekkende strijd om de winst. Wie blinkt er uit in de Waterproef en de Drakenboot race? Wie bouwt de stevigste katapult voor de finalestrijd? In het programma Expeditie Vlietland worden jullie in verschillende teams getest door middel van verschillende proeven. Behendigheid, samenwerking, denkvermogen, communicatie en kracht staan hierin centraal. Alle factoren zijn aanwezig voor een geweldige middag! 

De Expeditie

Programma duur: 2 uur

Je zult bij ons ontvangen worden bij de kleedkamers waar je jouw spullen tijdens de activiteiten veilig kunt achterlaten. We zullen beginnen met het verdelen van de groepen waarin elk team zijn eigen kleur bandana’s krijgt. Allereerst staat de waterproef op de planning. Welk team bouwt als eerst een stevige constructie van bamboe om 10 meter verderop de koker vol te krijgen met water? Hierna staat er een proef op de planning waarin het denkvermogen en tactiek getest wordt. Welk team hopt van eiland naar eiland met 2 balken en bereikt als eerst het einddoel? Tijd om het water op te gaan en in een 10-persoonskano’s te racen om materialen te bemachtigen voor de finaleproef.

Het winnende team van elke proef wint een amulet, deze zijn bij de finale weer in te leveren. Dit team zal dus een goede voorsprong kunnen nemen tijdens deze eindproef, wat zal bestaan uit het bouwen van een levensgrote katapult. Hierin zijn de schietkunsten bepalend voor wie als eerst de code weet te kraken van de kluis en de winnaar van Expeditie Vlietland wordt.

Voor wie?

Dit programma is geschikt voor volwassenen in groepen van 12 tot 30 personen. De groep wordt altijd in 2 of 3 teams opgedeeld om de strijdlust op te voeren. Of het nu gaat om een bedrijfs-, familie-, team- of vriendenuitje, het is voor iedereen geschikt.

Tijdens de Expeditie Vlietland draait alles om de beleving van de deelnemer; jong of oud, sportief of iets minder sportief. Het programma speelt zich af op en rond het water op een unieke locatie in het recreatiegebied Vlietland. Ondanks de wateractiviteiten kun je (zolang het niet regent) gewoon met droge kleren aanschuiven bij de borrel of het diner.

Wil je de dag nog completer maken? Reserveer dan bij restaurant Waterfront voldoende tafels voor jullie borrel, diner of barbecue. Met een uniek terras en zicht over het water is dit de ultieme manier om jullie uitje onvergetelijk te maken.