Buitensporten bij Vlietland

Programma’s voor bedrijfsuitjes, scholen en kinderpartijtjes

Watersportcentrum Vlietland heeft al ruim 20 jaar ervaring met programma’s voor scholen, bedrijfsuitjes en kinderpartijtjes. Wij bieden verschillende programma’s voor buitensporten aan waarbij iedereen continu actief betrokken is. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs zorgen voor goede en veilige begeleiding.

Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een inspannend en/of ontspannend bedrijfsuitje? Dan heeft Watersportcentrum Vlietland genoeg opties. Je kunt onder andere met jouw bedrijf gaan klimmen op Het Klimeiland, sloep varen, vlotten bouwen en varen in een Drakenkano.

Scholen

Of je nu met één klas, meerdere klassen of met de hele school komt. Een basis-, middelbare, beroeps- of hogeschool. Watersportcentrum Vlietland maakt een programma op maat. Met meerdere mogelijke activiteiten wordt het een sportieve en gezellige dag om nooit te vergeten.

Kinderpartijtjes

De kinderpartijtjes zijn ondertussen een begrip. Wij bieden verschillende kinderpartijtjes aan waarbij de kinderen onder goede begeleiding actief buiten zijn. Van Vlotten & Draken tot klimmen op Het Klimeiland. Bij Watersportcentrum Vlietland zijn genoeg mogelijkheden om er een fantastische verjaardag van te maken.

Vlietlandweek

Tijdens de Vlietlandweek kunnen kinderen van 11 t/m 14 jaar een groot deel van de activiteiten van Vlietland uitproberen. Dit is de ideale week voor kinderen die graag buiten zijn. Zij gaan onder ander vlotten bouwen, kanoën, klimmen en zeilen.