Zwaardboottraining  

Doelgroep: kinderen én volwassenen die in het bezit zijn van Zwaardboot CWO I, II of III (of genoeg zeilervaring)

Deze training is speciaal voor de zeilers (kinderen én volwassenen) in de zwaardboot met minimaal CWO I. In samenspraak met de instructeurs en deelnemers wordt de trainingsstof voor deze dag bepaald. Welke zeiltechnieken aan bod komen is afhankelijk van het niveau van de deelnemers en de weersomstandigheden. Deze mix van kinderen en volwassen van gevorderd tot vergevorderd, zorgt voor een leuke dynamiek in de groep en maakt het interessant voor iedere zwaardbootzeiler.

De zwaardboottraining duurt van 14:00 tot 16:30 uur. De deelnemers kunnen een Topaz bij ons huren of met hun eigen zwaardboot meedoen.

Wilt u meerdere trainingen boeken? Dan kunt u de trainingen één voor één boeken of stuur een e-mail naar onze receptie, wij helpen u graag met de boeking. 

Deelname zeiltraining Zwaardboten

De trainingen zijn voor alle zwaardboot zeilers (kinderen én volwassenen) met minimaal CWO I. De instructeur geeft tips en trucs om de zeiltechnieken te verbeteren. De deelnemers kunnen een Topaz bij ons huren of met hun eigen zwaardboot meedoen. Gezamenlijk wordt de inhoud van de training bepaald. Gedurende de training krijgen de deelnemers opdrachten en oefeningen aangeboden die bij de gekozen onderwerpen van toepassing zijn.

€ 20,00 per deelnemer

Deelname zeiltraining Zwaardboten met Topaz van WSC Vlietland

De trainingen zijn voor alle zwaardboot zeilers (kinderen én volwassenen) met minimaal CWO I. De instructeur geeft tips en trucs om de zeiltechnieken te verbeteren. Gezamenlijk wordt de inhoud van de training bepaald. Gedurende de training krijgen de deelnemers opdrachten en oefeningen aangeboden die bij de gekozen onderwerpen van toepassing zijn. Inclusief huur Topaz van WSC Vlietland. 

€ 25,00 per deelnemer
Blog Gepubliceerd op 21 juli 2019

Nieuw: Zeiltrainingen voor alle niveaus!

Zeilen

Zeilcursus in de Topaz


Zeilcursus in de Topaz

Bootverhuur

Topaz 2 uur


Topaz 2 uur