Schippertraining 

Doelgroep: kinderen tussen 8 t/m 12 jaar die in bezit zijn van CWO I

De schippertrainingen zijn al vele jaren een bekend fenomeen bij Zeilschool Vlietland. Tijdens deze trainingen op de zaterdagmiddagen maken de kinderen onder begeleiding van de instructeurs extra meters in de Optimist. De kinderen hebben de basisvaardigheden al aardig onder de knie, dus deze dagen gaan echt om het opfrissen en bijschaven van deze kennis. Uiteraard staat plezier en gezelligheid gedurende de schippertrainingen centraal.

Deelname schipper-training Optimistzeilen, incl. huur Optimist

Samen doen we speloefeningen met de zeilboot en trainen de basistechnieken zoals overstag gaan, koersen en zeilstanden. De instructeurs bedenken leuke spellen en oefeningen waarmee jullie weer een aantal uurtjes met elkaar het water opgaan. En terwijl je zo bezig bent oefen je gelijk weer een aantal zeiltechnieken zoals je boot tuigen en nog veel meer!

€ 20,00 per deelname

Deelname schipper-training Optimistzeilen

Samen doen we speloefeningen met de zeilboot en trainen de basistechnieken zoals de overstag, koersen, zeilstanden. De instructeurs bedenken leuke spellen en oefeningen waarmee jullie weer een aantal uurtjes met elkaar het water opgaan. En terwijl je zo bezig bent oefen je gelijk weer een aantal zeiltechnieken, zoals je boot tuigen, overstag, de zeilstanden noem maar op!

€ 17,50 per deelname
Blog Gepubliceerd op 21 juli 2019

Nieuw: Zeiltrainingen voor alle niveaus!

Zeilen

Zeilcursus in de Optimist


Zeilcursus in de Optimist