In de week voor de zomervakantie bieden wij de cursus Topaz/Polyvalk CWO III aan. Gedurende deze week krijgt de cursist op individueel niveau les met eigen oefeningen. Doordat iedereen zijn eigen zeilprogramma heeft, is het niet erg als de cursist een dagdeel moet missen. In september vindt het examen plaats. 

Zeilcursus Topaz CWO III PLUS

Nadat jij CWO II in de Topaz hebt gehaald, ga jij als echte fanatiekeling door voor CWO III. Met dit diploma op zak kun jij onder alle weersomstandigheden zelfstandig op pad met de Topaz.
Deze zeilweek is in een iets ander jasje gestoken dan de voorgaande cursussen. Elke cursist krijgt op individueel niveau les. Er wordt 5 dagen volop gezeild, geoefend en bijgeschaafd, waarna jij gedurende de zomervakantie nog zelfstandig kunt oefenen, want het examenmoment is pas in september. Pak een Topaz mee en werk aan de verbeterpunten die de instructeur in jouw persoonlijk advies heeft opgenomen.
In september komen jullie nog één keer samen om alles op te frissen en de laatste tips te krijgen. De instructeur laat jou dan weten of jij klaar bent om examen te doen. De zeilcursus wordt eind september op zaterdag afgesloten met een examen.

€ 425,00 per cursist

Zeilcursus Polyvalk CWO III PLUS

Nadat de cursist CWO II in de Polyvalk heeft gehaald, gaat de echte fanatiekeling door voor CWO III. Met dit diploma op zak kunnen de cursisten onder alle weersomstandigheden zelfstandig op pad met de Polyvalk. 
Deze zeilweek is in een iets ander jasje gestoken dan de normale Polyvalk CWO III weekcursus. Elke cursist krijgt op individueel niveau les. Er wordt 5 dagen volop gezeild, geoefend en bijgeschaafd, waarna de cursist gedurende de zomervakantie nog zelfstandig kan oefenen, want het examenmoment is pas in september. Door het bijhouden van een persoonlijke vorderingenstaat is te zien of alle lesstof is behandeld en wat de cursist nog moet oefenen. 
In september komen de cursisten nog één keer samen om alles op te frissen en de laatste tips te krijgen. De instructeur laat dan weten of de cursist klaar is om examen te doen. De zeilcursus wordt eind september op zaterdag afgesloten met een examen.

€ 425,00 per cursist