Vanaf 11 jaar is mogelijk om een zeilcursus te volgen in de Polyvalk. Deze cursus is ook geschikt voor kinderen zonder zeilervaring. De cursussen vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:30 uur. Gedurende de week slapen de kinderen thuis. Wij zeilen in groepen van maximaal 4 kinderen per boot, zodat iedereen genoeg de kans krijgt om aan het roer te zitten. 

Zeilcursus Polyvalk voor beginners

Met de Polyvalk zeilen de cursisten met meerdere mensen tegelijk, dus genoeg input voor gezelligheid en plezier. Gedurende de beginnerscursus leren de kinderen de basistechnieken en de regels van het zeilen. Na de cursus kunnen zij zelfstandig zeilen. Wanneer je in de Polyvalk leert zeilen, heb je een goede basis voor alle andere typen zeilboot.

€ 437,00 per cursist

Zeilcursus Polyvalk CWO II

Tijdens de vervolgcursus in de Polyvalk leren de cursisten onder andere zeilen in kanalen (smal vaarwater), wat zij moeten doen als zij vast komen te zitten in ondiep water en hoe te reageren als iemand overboord valt. Kortom: de cursisten leren zelfstandig op pad te gaan met de Polyvalk en hoe zij moeten omgaan met lastige situaties.

€ 437,00 per stuk

Zeilcursus Polyvalk CWO III

Met CWO I en CWO II voor de Polyvalk op zak kunnen de kinderen proberen het CWO III te halen. De cursus waarin zij de zeiltechnieken gaan perfectioneren. De cursisten leren gedurende deze week hoe zij met harde wind de juiste beslissingen voor zichzelf en de opvarenden moeten nemen. n.b. in de eerste cursusweek (week 29) is rekening gehouden met het feit dat er nog korte schoolverplichtingen kunnen plaatsvinden.  

€ 437,00 per cursist
Evenement
  • 22 Jul 2019
  • 26 Aug 2019

Weekevenement

Zeilcursus Polyvalk CWO I