Als u op zoek bent naar een mix van sportiviteit en teambuilding, dan is het Bedrijfsuitje Vlotten & Draken de ideale activiteit. Het programma bestaat uit 2 onderdelen, het Vlotten en het Draken. Tijdens dit uitje doet iedereen actief mee aan het vlotten bouwen en stappen jullie vervolgens allemaal in een 10-persoon Drakenkano voor een spannende tocht door de smalle slootjes van recreatiegebied Vlietland. Het programma duurt ongeveer 1,5-2 uur.

Klik hier voor meer informatie over de bedrijfsuitjes bij WSC Vlietland. 

Vlotten bouwen

Met behulp van palen, tonnen en touwen wordt er een vlot gebouwd. De instructeur legt de verschillende stappen uit, waarna jullie in groepjes van 5-7 deelnemers aan de slag gaan. Als de vlotten door de stevigheidskeuring zijn gekomen, worden de peddels uitgedeeld en kan de tocht beginnen. Hoewel het er misschien makkelijk uitziet, is goede samenwerking en communicatie nodig om vooruit te komen en de vlotten de juiste richting op te sturen.

Draken

Een tocht in de drakenkano is niet alleen avontuurlijk maar ook erg uitdagend: een tocht door smalle slootjes en onder lage bruggetjes door. Door goed samen te werken lukt het om de stabiele 10-persoonskano te manoeuvreren en op koers en snelheid te krijgen, maar om dat te bereiken moet natuurlijk iedereen meedoen.