Vlietland is een heerlijke plas voor zeilers.
Er mag door motorboten maximaal 6 km/u gevaren worden. Bovendien is Vlietland geen doorgaande vaarroute en gaan de gemotoriseerde boten vanuit de haven vaak direct de Vliet op.

Een seizoen-abonnement is een goede keuze: meer zeilen en meer plezier! Zo kun je lekker veel zeiluren maken en ervaring opdoen... en dat allemaal wanneer jij maar wilt!
Het abonnement loopt van 1 mei tot 30 september. Als abonnementhouder beschik je over een 'eigen' Topaz en kan je er mee zeilen wanneer je maar wilt. Op de momenten dat de zeilschool zeilactiviteiten met de Topaz organiseert kun je ook gebruik maken van 'jouw' Topaz mits de boot gedurende deze activiteiten niet door de zeilschool gebruikt wordt. In de maanden juli en augustus, wanneer de boten nodig zijn voor de zeilcursussen, kan je kosteloos op basis van beschikbaarheid een Topaz huren. In deze periode loopt de uitgifte van de boot via de receptie.
Natuurlijk kun je met je 'eigen' boot ook meedoen met de trainingen die de zeilschool organiseert. Je schrijft je in als deelnemer met een eigen boot!

Vraag dit abonnement per mail bij ons aan.

Seizoensabonnement Topaz

Vrij gebruik van een 'eigen' Topaz in de periode 1 mei tot 30 september m.u.v de cursusweken (12 juli tm 31 augustus 2019)
Wissel data; start vanaf 1 mei; teruggave (voor de cursusweken uiterlijk 7 juli en 30 september ivm einde huurperiode.

€ 210 per Seizoen
Blog Gepubliceerd op 25 januari 2021

Boek nu voor een 2021 zeilcursus!

Blog Gepubliceerd op

Bootverhuur

Blog Gepubliceerd op

Welkom op het water