Een programma voor basisscholen, met daarin zeer uitdagende activiteiten. Bij dit schoolreisje staat veiligheid en plezier voorop, voor de leerlingen én leerkrachten. Met leuke activiteiten in het klimpark en op het water is dit een schoolreisje om nooit meer te vergeten.

Klik hier voor meer informatie over de schoolreisjes bij WSC Vlietland. 

Klimmen

Gedurende deze spannende 2,5 uur klimmen en klauteren de leerlingen over verschillende hindernissen en roetsjen zij van de kabelbanen tussen de bomen door. De meeste leerlingen zijn in staat binnen de tijd alle routes af te leggen. Voor de vlotte klimmers die snel de routes hebben afgelegd, heeft de instructeur altijd nog een extra uitdaging in petto.

Drakenkanoën

Bij het Drakenkanoën stappen de leerlingen in de 10-persoonskano en maken een spannende tocht door de slootjes en onder de lange bruggen door. Door goed samen te werken lukt het om de kano op koers en snelheid te krijgen, maar om dat te bereiken moet natuurlijk iedereen meedoen.

Waterfietsen

Tijdens het waterfietsen kunnen de leerlingen even lekker het water op; niks moet en alles mag. Plezier maken, lekker kletsen en vooral doen waar ze zelf zin in hebben. De waterfietsen zijn zeer stabiel en er is plek voor 5 personen.