Tijdens het 2,5 uur klimmen bij het Klimeiland klim je, na de veiligheidsinstructie, over 7 verschillende routes die zijn verdeeld over 4 hoogtes. De start is bij een klimtoren waarvandaan het parcours op 1, 4 (2x), 7 (2x) en 11 (2x) meter start. Het klimpark heeft 50 elementen om te overwinnen en 10 kabelbanen om vanaf te roetsjen. Het parcours is ontworpen voor klimmers met een minimale lengte van 1,40 meter.
Voor klimmers mét en zonder ervaring biedt het parcours voldoende uitdaging.
Dit programma is te boeken vanaf 10 personen in het hoogseizoen en vanaf 15 personen in het laagseizoen (april & oktober).

Dit programma is rondom de openingstijden direct online te boeken, tot 10 dagen van te voren.

Buiten reguliere openingstijden kan er geklommen worden op aanvraag, in dat geval wordt een vast startbedrag van €65,- per groep berekend, naast de kosten per persoon.

Dit programma is ook te boeken incl een bootovertocht vanaf restaurant Waterfront Vlietland: (klik hier)

Het klimeiland is van 3 november t/m beging april gesloten.

De klimactiviteiten voor 2021 zijn nog niet online te boeken, via onderstaand formulier kun je een aanvraag indienen. Zodra de exacte data en tarieven bekend zijn voor volgend seizoen maken wij een optie of reservering voor je aan.


Klimactiviteit aanvraag groepen

min. 15 pers. per groep, min. 25ll per klas

2,5 uur klimmen voor groepen buiten openingstijden

Na het afleggen van het oefenparcours, onder toezicht van de instructeur, mag iedereen de hoogte in. Voor ervaren klimmers heeft de instructeur altijd nog een extra uitdaging in petto. Hierdoor kan iedereen op eigen tempo en niveau klimmen. Help elkaar een handje en kom je er echt niet uit, dan staan de instructeurs altijd paraat om je te redden. Op Het Klimeiland zijn ook verschillende zitplaatsen; overdekt en lekker in het zonnetje. Het is toegestaan om zelf eten en drinken mee te brengen.

€ 21.75 per persoon
Klimmen

Klimmen voor groepen + overtocht


Klimmen voor groepen + overtocht

Klimmen

Klimmen voor groepen buiten regulier


Klimmen voor groepen buiten regulier

Klimmen

Klimmen voor groepen buiten reguliere tijden (+ overtocht)


Klimmen voor groepen buiten reguliere tijden (+ overtocht)