Klimactiviteit aanvraag groepen

min. 15 pers. per groep, min. 25ll per klas

Tijdens het 2,5 uur klimmen bij Het Klimeiland klimmen jullie, na de veiligheidsinstructie, over 6 verschillende routes verdeelt over 4 hoogtes. Jullie starten bij de klimtoren waarvandaan de parcours op 1, 4, 7 (2x) en 11 (2x) meter starten. Het klimpark heeft 50 elementen om te overwinnen en 10 kabelbanen om vanaf te roetsjen. De parcours zijn ontworpen voor klimmers met een minimale lengte van 1,40 meter.

Binnen reguliere openingstijden wordt er geen extra bedrag per groep berekend, maar gelden de reguliere kosten per persoon.

2,5 uur klimmen voor groepen buiten openingstijden

Na het afleggen van het oefenparcours, onder toezicht van de instructeur, mag iedereen de hoogte in. Voor ervaren klimmers heeft de instructeur altijd nog een extra uitdaging in petto. Hierdoor kan iedereen op eigen tempo en niveau klimmen. Help elkaar een handje en kom je er echt niet uit, dan staan de instructeurs altijd paraat om je te redden. Op Het Klimeiland zijn ook verschillende zitplaatsen; overdekt en lekker in het zonnetje. Het is toegestaan om zelf eten en drinken mee te brengen.

€ 21.75 per persoon
Klimmen

Klimmen voor groepen (+ overtocht)


Klimmen voor groepen (+ overtocht)

Klimmen

Klimmen voor groepen buiten regulier


Klimmen voor groepen buiten regulier

Klimmen

Klimmen voor groepen buiten reguliere tijden (+ overtocht)


Klimmen voor groepen buiten reguliere tijden (+ overtocht)