Bij de haven van WSC Vlietland start de overtocht naar Het Klimeiland.
Tijdens het 2,5 uur klimmen bij het Klimeiland klimt u, na de veiligheidsinstructie, over 6 verschillende routes verdeeld over 4 hoogtes. U start bij de klimtoren waarvandaan het parcours op 1, 4, 7 (2x) en 11 (2x) meter start. Het klimpark heeft 50 elementen om te overwinnen en 10 kabelbanen om vanaf te roetsjen. Het parcours is ontworpen voor klimmers met een minimale lengte van 1,40 meter. Voor klimmers mét en zonder ervaring biedt het parcours voldoende uitdaging.
Na het klimmen volgt de overtocht terug naar de haven, de kosten voor de retour overtocht zijn per boot en tot maximaal 35 personen per boot.
Dit programma is te boeken vanaf 10 personen.

Buiten reguliere openingstijden wordt een vast startbedrag van €60,- per groep berekend, naast de kosten per persoon.

Overtocht heen naar Het Klimeiland

De deelnemende klimmers worden per sloep vanaf het Watersportcentrum Vlietland overgevaren naar het Klimeiland. Per boot kunnen maximaal 25 personen meevaren. Niet deelnemende klimmers die wel graag mee willen naar Het Klimeiland om te kijken naar de klimmers kunnen voor hetzelfde tarief meevaren.

€ 70,00 per heen en terug tocht

2,5 uur klimmen voor groepen buiten openingstijden

Na het afleggen van het oefenparcours, onder toezicht van de instructeur, mag iedereen de hoogte in. Voor ervaren klimmers heeft de instructeur altijd nog een extra uitdaging in petto. Hierdoor kan iedereen op eigen tempo en niveau klimmen. Help elkaar een handje en kom je er echt niet uit, dan staan de instructeurs altijd paraat om je te redden. Op Het Klimeiland zijn ook verschillende zitplaatsen; overdekt en lekker in het zonnetje. Het is toegestaan om zelf eten en drinken mee te brengen.

€ 21,00 per persoon

Overtocht terug naar WSC Vlietland

De deelnemende klimmers worden per sloep vanaf Het Klimeiland overgevaren naar Watersportcentrum Vlietland. 

Klimmen

Klimmen voor groepen


Klimmen voor groepen

Klimmen

Klimmen voor groepen buiten regulier


Klimmen voor groepen buiten regulier

Klimmen

Klimmen voor groepen (+ overtocht)


Klimmen voor groepen (+ overtocht)