Het Kinderpartijtje Zeilen en Klauteren is geschikt voor kinderen van 7 t/m 9 jaar. Per boot kunnen er 6 kinderen en 1 volwassen begeleider mee. Jullie leren van de instructeur, door middel van spelletjes, alles over het zeilen. Vervolgens varen jullie naar Het Klimeiland. Daar mogen jullie klimmen op het 1-meterparcours en gaan jullie op zoek naar een schat. Het kinderpartijtje duurt 2 uur. De kinderen krijgen een zwemvest. Chips en een drankje tijdens de pauze zijn inbegrepen. Na afloop kunnen de kinderen zich omkleden in de kleedkamer.

Klik hier voor meer informatie over de kinderpartijtjes bij WSC Vlietland. 

Kinderpartijtje Zeilen en Klauteren

Tijdens het Kinderpartijtje Zeilen en Klauteren leren jullie eerst alles over zeilen. Onderweg naar Het Klimeiland krijgen jullie uitleg over windrichtingen en belangrijke knopen. Jullie kunnen zelfs aan het roer zitten. Op Het Klimeiland aangekomen mogen jullie klimmen op het 1-meterparcours en gaan jullie op zoek naar de verborgen schat. 

Boot Kinderpartijtje Zeilen

De Polyvalk wordt door onze ervaren zeilinstructeur gevaren, maar helemaal alleen lukt dat natuurlijk niet. Alle opvarenden zullen hier en daar een handje moeten helpen.