Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie in een ijzingwekkende strijd om de winst. Wie blinkt er uit in de Waterproef of bijvoorbeeld in de drakenboot race. Wie bouwt de stevigste katapult voor de finale strijd. In het programma Expeditie Vlietland worden jullie in teams getest door middel van verschillende proeven. Behendigheid, samenwerking, denkvermogen, communicatie en kracht staan hierin centraal. Alle factoren zijn aanwezig voor een geweldige middag! Een programma voor volwassenen groepen, vanaf 12 deelnemers.

Expeditie Vlietland

U zult bij ons ontvangen worden bij de kleedkamers waar u uw spullen tijdens de activiteit veilig kunt achterlaten. We zullen beginnen met het verdelen van de groepen waarin elk team zijn eigen kleur bandana’s krijgt. Alles eerst staat de waterproef op de planning, welk team bouwt als eerst een stevige constructie van bamboe om 10 meter verderop de koker vol te krijgen met water. Hierna staat er een proef op de planning waarin het denkvermogen en tactiek getest zal worden. Wel team hopt van eiland naar eiland met 2 balken en bereikt het eerst het einddoel. Tijd om het water op te gaan en in 10-persoonskano’s een race te doen om materialen te bemachtigen voor de finale proef.

Het winnende team van elke proef wint een amulet, deze zijn bij de finale weer in te leveren. Dit team zal dus een goede voorsprong kunnen nemen tijdens deze eindproef, wat zal bestaan uit het bouwen van een levensgrote katapult. Hierin zullen de schietkunsten bepalend zijn voor wie als eerst de code weet te kraken van de kluis en de winnaar van Expeditie Vlietland bekend wordt.

€ 31,95 per stuk