Van half april t/m begin oktober is de camping open. De camping plekken voor 2021 zijn nog niet online te boeken, via ons contactformulier kun je een aanvraag indienen. Zodra de exacte data en tarieven bekend zijn voor volgend seizoen maken wij een optie of reservering voor je aan.

Komt u met de caravan, vouwtent of familietent? Dan kunt u een kampeerplek boeken bij Camping Vlietland. Mocht u dat wensen, dan hebt u de mogelijkheid om voor een bepaalde zone te kiezen, zoals een kampeerplek bij het speelveld of op het familieveld. Geef uw voorkeur voor een zone aan bij de boeking, dan zullen wij hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Onderstaande tarieven zijn basistarieven. Zie Tarieven voor een overzicht van alle kosten.

 

Camper

De reguliere camperplekken (90-100 m²) zijn goed bereikbaar voor campers tot 7-7,5 meter lang.

Camper Short Stay

Wij hebben een aantal ‘trekkers’-plekken beschikbaar. Deze Short Stay plekken van 60-70 m² liggen op de camping zelf en zijn goed bereikbaar voor campers tot 7 meter.

Camper Short Stay aan het water

Wij hebben een aantal ‘trekkers’-plekken beschikbaar. Deze Short Stay plekken van 60-70 m² liggen op de camping zelf, maar dan direct aan het water met uitzicht op de haven. Goed bereikbaar voor campers tot 7 meter.

Elektra

6 Amp.

Toeristenbelasting

Personen niet woonachtig in Leidschendam-Voorburg betalen toeristenbelasting.

Blog Gepubliceerd op 19 maart 2019

Camping Vlietland voor cultuurliefhebbers

Blog Gepubliceerd op

Camping Vlietland voor sportievelingen

Blog Gepubliceerd op

Camping Vlietland voor gezinnen