Naast de onderdelen van het basisprogramma voor de bedrijfsuitjes biedt Watersportcentrum Vlietland nog een aantal andere uitdagende en leuke onderdelen aan. Deze kunnen aan het bedrijfsuitje worden toegevoegd. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over de bedrijfsuitjes bij WSC Vlietland. 

Beachgolf

Van de palen en touwen van de vlotten worden in teamverband reuze-katapults gebouwd. Als alle katapulten staan, is het tijd voor een spelletje beachgolfen: iedere groep schiet om beurten een bal in de richting van het doelwit. Het team dat de minste slagen nodig heeft om de bal te putten heeft gewonnen. 

Kanoën

Kanoën is niet zo makkelijk als het lijkt! De deelnemers zullen merken dat het meer is dan gewoon peddelen. Voor vertrek zal de instructeur tips en uitleg geven, zodat iedereen de kanotechniek onder de knie krijgt. Na de uitleg kan de tocht beginnen.

Teamestafette

Bij de teamestafette proberen jullie het team zo snel mogelijk met verschillende materialen van A naar B te verplaatsen. Zo is er De Wandelende A, de Big Bag Jump, de Reuzenbal en de Defendertrek. Terwijl de aanvoerders uitleg krijgen van de instructeurs over de te gebruiken materialen, bedenkt de rest van de groep een yell.

Piramide bouwen

De deelnemers krijgen de opdracht om van bamboestokken en elastieken een piramide te bouwen. In kleine groepjes worden mini-piramiden gebouwd, die uiteindelijk samen de lagen van een grote piramide vormen. Door goed samen te werken kan er een piramide van wel 15 meter hoog gebouwd worden.