Bij het avond klimmen inclusief overtocht begint u met een overtocht vanaf WSC Vlietland naar het Klimeiland. Tijdens het 2,5 uur klimmen bij het Klimeiland klimt u, na de veiligheidsinstructie, op 4 verschillende hoogtes verdeelt over 6 routes. U start bij de klimtoren waarvandaan de parcours op 1, 4, 7 en 11 meter starten. Na afloop schuift u lekker aan bij het kampvuur met warme chocolademelk. Daarna gaat de boot weer terug. De parcours zijn ontworpen voor klimmers met een minimale lengte van 1,40 meter.
Gaat u niet klimmen, maar wilt u wel meevaren om te kijken naar de klimmers dan kunt u dit vooraf opgeven bij de reservering.

2,5 uur avond klimmen voor kinderen

De kinderen mogen tijdens het avond klimmen in ieder geval tot de eerste drie hoogtes (1, 4 en 7 meter) klimmen. De echte stoere kids mogen, als zij toestemming krijgen van de instructeurs, zelfs tot 11 meter klimmen. Begin bij de klimtoren en vervolg de route over 50 obstakels en 10 kabelbanen. Als eindsprint is er de 100 meter kabelbaan. Geniet vervolgens bij het kampvuur van een heerlijk warm drankje.

€ 16,00 per persoon

2,5 uur avond klimmen voor volwassenen

Begin bij het avond klimmen, na de veiligheidsinstructie, bij de klimtoren en vervolg de route over 50 obstakels en 10 kabelbanen. Als eindsprint is er de 100 meter kabelbaan. De parcours zijn geschikt voor beginnende en gevorderde klimmers. Geniet vervolgens bij het kampvuur van een heerlijk warm drankje.

€ 20,00 per persoon