Bij het avond klimmen inclusief overtocht begint u met een overtocht vanaf WSC Vlietland naar het Klimeiland. Tijdens het 2,5 uur klimmen bij het Klimeiland klimt u, na de veiligheidsinstructie, over 7 verschillende routes heen klimmen, verspreid over 4 hoogtes. U start bij de klimtoren waarvandaan de parcours op 1, 4, 7 en 11 meter starten. Na afloop schuift u lekker aan bij het kampvuur met warme chocolademelk. Daarna gaat de boot weer terug. De parcours zijn ontworpen voor klimmers met een minimale lengte van 1,40 meter.
Gaat u niet klimmen, maar wilt u wel meevaren om te kijken naar de klimmers dan kunt u dit vooraf opgeven bij de reservering.

Neem een eigen lampje mee, dit kan een hoofdlampje, fietslampje of zaklampje zijn. De instructeurs bevestigen deze aan de helm. Het lampje is verplicht.

Data:
Nog niet bekent voor 2020, naar alle waarschijnlijkheid zal dit op vrijdagavonden eind oktober plaatsvinden.

Opstaptijden:
– 18:00 uur
– 19:00 uur
– 20:00 uur

 

Overtocht heen naar Het Klimeiland

Per grote sloep van Watersportcentrum Vlietland naar het Klimeiland. Geef aan hoeveel klimmers en 'niet-klimmers' er meevaren.

2,5 uur avond klimmen voor kinderen

Maximaal 2,5 uur avond klimmen voor kinderen van 8-12 jaar en minimaal 1,40m. lang

€ 17,75 per persoon

2,5 uur avond klimmen voor volwassenen

Maximaal 2,5 uur avond klimmen voor volwassenen van 13 jaar en ouder.

€ 21,75 per persoon

Overtocht terug naar WSC Vlietland

Per grote sloep van Het Klimeiland naar Watersportcentrum Vlietland. Geef aan hoeveel klimmers en 'niet-klimmers' er meevaren.